موضوعات وبسایت : اجتماعی خانواده

نحوه برخورد با افراد مسخره کننده

نحوه برخورد با افراد مسخره کننده

نویسنده : علیرضا | زمان انتشار : 05 تیر 1398 ساعت 12:46

6

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

نویسنده: مهدی صادقلو 11 آبان 95 8792

طرز برخورد با افراد مسخره کننده

طرز برخورد با افراد مسخره کننده . افراد مسخره کننده (کسانی که ما یا دیگران را به تمسخر می‌گیرند) دردسرهای بزرگی هستند! و ما باید نحوه و طرز برخورد با افراد مسخره کننده را به خوبی بدانیم تا دچار مشکل نشویم. یعنی باید بدانیم

من مهدی صادقلو در این فیلم آموزشی کوتاه به شما خواهم گفت که چگونه با کسانی که در سخنرانی همه چیز را مسخره می  کنند و به طنز می گیرند و یا تیکه می‌اندازند برخورد کنیم؟

mehdi-sadeghloo.jpg

معمولاً برخوردها در چنین شرایطی با افراد مسخره کننده دو حالت دارد

  1. یا به صورت خیلی ضربتی و کوبنده است
  2. و یا خیلی بی تفاوت که کنترل سخنرانی از دست داده می شود.

هر دو این حالات اشتباه هستند و ما باید از انرژی فرد به بهترین نحو استفاده ببریم.

چطور افراد مسخره کننده را بسیار حرفه‌ای مدیریت و کنترل کنیم و اجازه ندهیم که کار ما را خراب کنند.

در این فیلم به شما راهکارهایی برای مدیریت این افراد در سخنرانی داده شده است که از طریق لینک زیر می توانید دانلود و مشاهده نمایید:

امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد و از دیدن آن لذت ببرید…

grn_download.gif   برای دانلود فیلم کافیست اینجا کلیک کنید    grn_download.gif

grn_download.gif   برای دانلود فایل صوتی کافیست اینجا کلیک کنید    grn_download.gif

متن فیلم نحوه برخورد با افراد مسخره کننده:

سلام.

برای خیلی از کسانی که در حین گذراندن آموزش های ویژه سخنرانی هستند این سوال پیش می آید که چطور با بحران های مختلفی که در سخنرانی مواجه می شوند، بتوانند روبرو بشوند و برخورد کنند.

من مهدی صادقلو هستم، مربی و مدرس سخنرانی از مجموعه مثبت یک.

جایی که همه تلاش می کنیم بیشتر و موثرتر از یک نفر باشیم تا دنیا را جای بهتری برای زیستن بکنیم. موردی که امروز می خواهم در مورد آن صحبت بکنم، یکی از بحران های متدوال در سخنرانی هست که عموما برای خیلی از ما پیش می آید.

شرایط به این صورت است که گاهی شخصی در سخنرانی شما پیدا می شود که به اصطلاح می خواهد کمی دلقگ بازی و یا خوشمزگی از خودش بروز بدهد

و گاها جواب سوالات شما را با حالت طنز میدهد و یا در حین صحبت شما وارد می شود و صحبت های طنز، جملات به اصطلاح جوک و لطیفه را مرتب بیان می کند

و به نوعی اگر شما بلد نباشید که چطور با او برخورد کنید، احتمال دارد که کنترل و مدیریت سخنرانی را از دست بدهید.

سالیان سال بیش از هجده سال در صنعت هواپیمایی کشور در خصوص تعمیرات سنگین و تعمیرات تخصصی هواپیماها کارهای خیلی زیادی انجام داده ام و از این لحاظ تجربیات خیلی خوبی در خصوص تکنولوژی هوایی دارم و می خواهم با یک مثال این موضوع را مرتبط بکنم.

مدیریت بحران افراد مسخره کننده به روش خلبانان

فرض کنید که یک خلبانی، خلبان یک پرواز مسافربری هستید و مسئولیت جان و سلامتی تمام مسافران هواپیما به عهده شما است و در حین پرواز با یک ایراد و یا یک آلارم که شما را از یک ایراد و یا یک نقص فنی آگاه می کند، مواجه می شوید. مسلما یک خلبان کارکشته و زبده هرگز تصمیم سریع و عجولانه ای نمی گیرد و ممکن است که یک شخص عادی بگوید که خب کاری به این قطعه ای که دارد ایراد را اعلام می کند ندارم و یا اینکه اصلا این قطعه را خاموش کن و یا از مدار خارج بکن!

این می تواند خطر خارج شدن مدیریت پرواز را در ادامه داشته باشد. اما یک سخنران هم میتواند مثل یک خلبان خیلی خیلی در اوج باشد و خب مسئولیت مدیریت آن مخاطبان را در سخنرانی خودش به عهده داشته باشد.

در حقیقت باید از تکنیک هایی که خلبان ها استفاده می کنند به عنوان سخنران استفاده بکنید. خلبان وقتی ایراد را می بیند شروع می کند به بررسی کردن  و بلافاصله متوجه می شود که ایراد عیب بسیار بسیار اورژانسی هست و یا اطلاع از عیبی است که ممکن است در چند دقیقه آینده پیش بیاید و بنابراین آنجا تصمیم میگیرد که حالا چه برخوردی با آن ایراد و یا نقص فنی بکند.

خب، در پرواز ما و در حقیقت در سمینار ما، در سخنرانی ما شخصی از حضار شروع می کند به اصطلاح خوشمزگی و جوک تعریف کردن و جواب های طنز به سوالات ما دادن.

مسلما خیلی از سخنران ها چیزی که الان وجود دارد، به شدت با آن شخص برخورد می کنند مثل خلبان ناشی که خیلی سریع می خواهد آن قطعه را از مدار خارج کند و به هیچ عنوان مطلع نیستند که این به ضرر آن پرواز و به ضرر آن سمینار خواهد بود، بنابراین این کار به هیچ عنوان کار منطقی و کار عاقلانه ای نیست. راهکارهای مختلف وجود دارد که من می خواهم اینجا چند نمونه از بهترین راهکارها را با همدیگر بررسی بکنیم.

راهکار اول مدیریت افراد مسخره کننده

اولین راهکاری که باید حتما مد نظر قرار بدهیم این است که: با آن شخص و با آن ایراد مقابله نکنیم. بررسی بکنیم ببینیم که موضوع چه چیزی است. خیلی وقت ها این جور افراد فقط احتیاج به توجه دارند و فقط می خواهند به نوعی جلب توجه بکنند که در جمع و بخصوص توسط سخنران  دیده بشوند، بنابراین آن چیزی که آنها می خواهند در وهله اول خیلی راحت می توانیم یک مقدار کم رنگتر به آنها بدهیم.

می توانیم از انرژی آنها به نفع سمینار استفاده کنیم به این صورت که اگر چیز خنده داری گفتند کمی با آنها همراهی می کنیم و لبخند می زنیم و خب این فرصت را میدهیم که حتی جمع هم به حرف آنها عکس العمل نشان بدهند و بخندند و خب چیزی که خیلی مهم است بلافاصله بعد از اینکه لبخند جمعی تمام شد صحبت خودمان را طبق برنامه ادامه می دهیم.

راهکار دوم مدیریت افراد مسخره کننده

مورد بعد اینکه ما می توانیم در حین سخنرانی و در فرصت های مختلفی که برای ما پیش می آید بارها و بارها دوباره از انرژی آن شخص استفاده کنیم .

حرف ها و موارد مختلف را به آن شخص ارجاع بدهیم و از او بخواهیم حرف خنده دار را دوباره تکرار کند و یا خودمان آن کار را انجام بدهیم.

این همان توجهی است که آن شخص می خواهد و ما در حقیقت با این کار داریم به او توجهی که خواهان آن است را می دهیم.

راهکار سوم مدیریت افراد مسخره کننده

مورد سوم این است که حتما زمانی که آن شخص دارد از خودش به اصطلاح خوشمزگی ها را بروز می دهد و آن حرف های خنده دار را می زند بعد از کمی همراهی به او یادآوری کنیم که هدف از سخنرانی چیست

و از او بخواهیم که به انتظارات  ما توجه بکند حالا نوبت او است که با ما همکاری بکند.

با ترفندهای مختلف هم از طریق شوخی و طنز و هم گاهی کمی جدی تر می توانیم به او یادآوری بکنیم و از او بخواهیم که با ما همراهی بکند و خب زمانی که شما دارید فرصت های مختلفی را برای او بوجود می آورید به احتمال خیلی زیاد آن شخص با شما همراه خواهد بود.

خب این سه راهکار برای همراهی با آن شخصی است که می خواهد یک مقدار توجه جمع را به خودش جلب بکند، اما گاهی وقت ها پیش می آید که آن شخص به هیچ عنوان هیچ کدام از این راهکارها را نمی پذیرد و شما می بینید که او دارد مدیریت آن برنامه و آن سخنرانی را بهم می زند.

رفتار قاطعانه با کسانی که سخنرانی را به تمسخر می‌گیرند

آنجا زمانی است که لازم است که یک مقدار جدی تر با آن برخورد بکنید.

خب، بهترین کاری که می توانیم بکنیم این است که

در حین صحبت کردن قدم بزنیم و به سمتش برویم و دستی روی شانه اش بگذاریم و چیزی در گوشش بگوییم

و یا اینکه از او بخواهیم اجازه بدهد که من بحث را ادامه بدهم.

حالا در ساعت استراحت با هم صحبت می کنیم یا اگر زمانی وجود دارد مثل استراحت از او بخواهیم که اجازه بدهد یک مقدار بحث ما جدی تر بشود. آخر جلسه فرصتی می دهیم که یک مقدار با همدیگر همراه باشیم.

ممنون که به این فایل توجه کردید.

امیدوارم که سخنرانی های بی نظیر و موثری برگزار کنید.

شاد و موثر و بیشتر از یک نفر باشید.

grn_download.gifبرای دانلود متن فیلم کافیست اینجا کلیک کنیدgrn_download.gif

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر