موضوعات وبسایت : اجتماعی خانواده

سوالات آشپزی

سوالات آشپزی

نویسنده : مینا علی زاده | زمان انتشار : 01 بهمن 1399 ساعت 20:37

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان سوالات آشپزی را مطالعه خواهید کرد.

سری دوم از نمونه سوالات آزمون آشپز درجه ۱

در پخت کدام غذاها از خمیر فونسه استفاده میکنیم؟

(۱انواع بویرک ترکیه (۲پایها، کیشها،پاتهها، تارتها(۳انواع پیراشکیهای گوشتی (۴انواع کرپها

برای خوشمزه کردن خمیر فونسه …………… اضافه میکنیم:

(۱زرده تخممرغ (۲سفیده تخممرغ(۳پنیر پیتزا (۴نشاسته ذرت

پای کلمهی ……….. میباشد که در فرانسه …………. نامیده میشود:

(۱فرانسوی – پای (۲انگلیسی – تارت(۳روسی – پاتسر (۴آلمانی – پاته

نمونه سوالات آزمون آشپزی درجه ۱

در پخت کدام غذا از قالبهای پاندکیک استفاده میکنیم؟

(۱پای مرغ و کوکتل (۲کیش قارچ و پیازچه(۳پاته گوشت گوساله (۴کیش لورن

اگر خمیر فونسه بعد از پخت خشک بود علت آن چیست؟

(۱آرد و نمک خمیر زیاد بوده است.(۲خمیر را کم استراحت دادیم، عمل نیامده است.(۳خمیر را کم ورز دادیم، خوب عمل نیامده است.(۴خمیر را زیاد ورز داده یا کره ما گرم بوده است

بعد از آماده کردن خمیر کیش آن را:

(۱نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم. (۲بلافاصله داخل قالب قرار داده و میپزیم.(۳نیم ساعت در جای گرم استراحت میدهیم. (۴دو ساعت داخل فریزر قرار میدهیم

دانلود نمونه سوال آشپزی درجه یک

برای درست کردن پاته گوشت گوساله از چه گوشتی استفاده میکنیم؟

(۱از قلوه گاه گوساله (۲از فیله گوساله(۳از گوشت چرخ کرده گوساله (۴از گوشت مغز ران گوساله

برای اندود کردن خمیر پای یا پاته از چه موادی استفاده میکنیم؟
(۱زرده تخم مرغ (۲روغن مایع (۳زعفران (۴همه موارد

برای اینکه خمیر تارت ته قالب زیاد پف نکند چه باید کرد؟

(۱خمیر را خیلی نازک باز کرده، کف قالب پهن میکنیم.(۲پس از آنکه کف و دیوارههای قالب را با خمیر پوشاندیم ته آن چنگال میزنیم.(۳پس از آنکه کف و دیوارههای قالب را با خمیر پوشاندیم ته آن آب میپاشیم.(۴پس از آنکه خمیر را پهن کردیم رویش آرد میپاشیم

برای تهیه کیش قارچ آن را به چه روشی آماده میکنیم؟

(۱شسته، خرد کرده، مقداری آبلیمو زده بعد تفت میدهیم.(۲بخارپز کرده، مقداری آبلیمو زده بعد تفت میدهیم.(۳قارچ را آبپز کرده و به مواد اضافه میکنیم.(۴از کنسرو قارچ استفاده میکنیم

جزوه آشپزی درجه ۱

چرا خمیر فونسه را لای پلاستیک باز میکنیم؟

(۱چون خمیر به آرد اضافی نیاز ندارد.(۲چون خمیر نرم است و اگر روی میز باز شود، به میز کار میچسبد.(۳چون خمیر بدون اینکه به روغن بیافتد راحت باز میشود.(۴همه موارد درست است

چرا آرد را الک میکنیم؟

(۱چون باعث هوادهی آرد میشود. (۲چون رطوبت آرد گرفته میشود.(۳چون ذرات ناخالصی آرد گرفته میشود. (۴همه موارد درست است

مواد لازم برای تهیه پاته گوشت گوساله کدام است؟

(۱فیله گوشت گوساله + پیاز داغ + گوجه فرنگی + خمیر فونسه(۲فیله گوشت گوساله + قارچ سرخ شده + پیاز داغ + خمیر فونسه(۳قلوهگاه گوساله + سیبزمینی سرخ شده + پیاز داغ + خمیر فونسه(۴فیله گوشت گوساله + قارچ سرخ شده + پیاز داغ + خمیر هزار لا

در تهیه کدام خمیر آن را چند بار تا زده و دوباره باز میکنیم؟
(۱خمیر فونسه (۲خمیر کلمی (۳خمیر یوفکا (۴خمیر پاته

برای اینکه غذاهای خمیری داخل فر خشک نشود به چه روشی عمل میکنیم؟

(۱پس از خارج کردن از فر روی غذا را میپوشانیم.(۲داخل فر یک ظرف کوچک آب جوش قرار میدهیم.(۳روی خمیر آب میپاشیم.(۴بعد از پختن خمیر روی آن آب میپاشیم

دانلود رایگان کتاب آشپزی درجه ۱ فنی حرفه ای

پنیر مورد استفاده در کیش قارچ و پیازچه چیست؟

(۱پنیر لیقوان (۲مخلوطی از پنیر مزهدار و کشدار(۳پنیر صبحانه (۴پنیر فیلافیلا

پایها و کیشها جزء …………. میباشند:

(۱غذای اصلی (۲دسرها(۳پیشغذا (۴اردورها

برای درست کردن دلمه از چه سبزیهایی استفاده میشود؟

(۱اسفناج و گشنیز (۲جعفری و شوید(۳سبزیجات معطر (۴سبزی سرخ شده

مواد تهیه دلمه بادمجان کدام است؟

(۱گوشت، پیاز، لپه، برنج، رب، بادمجان، کره، ادویه، سبزی معطر، نمک و فلفل(۲گوشت، برنج، رب، بادمجان، کره، ادویه، سبزی معطر(۳گوشت، بادمجان، لپه، رب، کره، ادویه، سبزی معطر(۴گوشت، برنج، لپه، رب، کره، ادویه، سبزی معطر

گوشت دلمه ها را چگونه آماده میکنیم؟

(۱گوشت را با نمک و فلفل و پیاز رنده شده مخلوط و تفت میدهیم.(۲گوشت را خام به مواد اضافه کرده(۳گوشت را با لپهی پخته به مواد اضافه میکنیم.(۴گوشت به دلمه ها نمیزنیم

مواد تهیه دلمه فلفل چه میباشد؟

(۱سبزی دلمه، برنج، نمک و فلفل، رب، روغن مایع(۲گوشت، سبزی دلمه، پیاز، برنج، فلفل دلمهای، در چند رنگ، روغن، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل(۳گوشت، سبزی دلمه، پیاز، برنج، روغن مایع، رب(۴گوشت، سبزی دلمه، پیاز، فلفل دلمهای، رب

مواد تهیه دلمه گوجه فرنگی کدامند؟

(۱گوشت، پیاز، لپه، برنج، رب، گوجه فرنگی سفت، کره، ادویه، نمک و فلفل، سبزی معطر(۲لپه، برنج، گوشت، کره، ادویه، نمک و فلفل، سبزی معطر(۳گوشت، لپه، کره، ادویه، نمک، فلفل، سبزی معطر(۴گوشت، ادویه، نمک و فلفل، سبزی معطر، گوجه فرنگی

مواد تهیه دلمه مو کدامند؟

(۱برگمو، گوشت چرخ کرده، برنج، نمک و فلفل(۲لپه، بلغور، کره، غوره یا گوجه سبز، ماست، ادویه(۳سبزی دلمه، خلال سیر سرخ شده، پیاز سرخ شده، زردچوبه(۴تمام موارد صحیح است

برای پخت دلمه برگمو داخل قابلمه و روی دلمه ها چه چیزی گذاشته میشـود تـا موقـع پخـت دلمه ها متلاشی نشوند؟

(۱کاهو کف قابلمه و روی دلمه ها میگذاریم. (۲بشقاب چینی هم کف قابلمه و هم روی قابلمه(۳نان کف قابلمه و روی قابلمه میگذاریم. (۴چیزی نمیگذاریم، دلمه ها را مرتب میچینیم

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر