موضوعات وبسایت : اجتماعی خانواده

طرز تهیه عشق

طرز تهیه عشق

نویسنده : محمد پارسایی | زمان انتشار : 18 مرداد 1398 ساعت 19:43

Persian-Love-Cake-large-banooyeshahr-.jpg

کیک عشق ایرانی بر اساس یک حکایت قدیمی نام گذاری شده و اینچنین است که یک شاهزاده ایرانی برای جذب معشوقه اش، این کیک را درست کرده تا او رو عاشق و شیفته خودش کند. به شما قول میدهیم که به لطف وجود هل، زعفران، گلاب و عرق بهارنارنج که خیلی به ذائقه ما ایرانیها نزدیک است، عاشق این کیک بینظیر با طعم منحصر به فردش خواهید شد.

Persian-Love-Cake-1-medium-banooyeshahr-.jpg

مواد لازم برای تهیه کیک عشق

  • شکر : ١ و نیم  لیوان
  • تخم مرغ : ۵ عدد
  • روغن گیاهى :  ۱/۲ لیوان
  • گلاب : ۱/۴ لیوان
  • پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخورى
  • عرق بهار نارنج : ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید : ٢ لیوان
  • بیکینگ پودر: ٢ قاشق چایخورى
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخورى

Persian-Love-Cake-2-medium-banooyeshahr-.jpg

مواد لازم برای شهد زعفران

  • پودر شکر: ۱/۲ لیوان
  • زعفران حل شده در آب : ٢ قاشق غذاخورى
  • شیر سرد : ٣ قاشق غذاخورى

مواد لازم برای تزیین کیک عشق

  • گلبرگ گل سرخ
  • پسته خرد شده

طرز تهیه کیک عشق ایرانی

فر را با دماى(٣۵٠ درجه فارنهایت١٨٠ درجه سانتیگراد)روشن کنید و بگذارید گرم شود. کف ظرف مخصوص کیک را با کمى روغن گیاهى چرب کرده و با دست کمی آرد به کف و دور ظرف بپاشید.

Persian-Love-Cake-3-medium-banooyeshahr-.jpg

در یک کاسه شکر و تخم مرغ ها را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و‌ به یک مخلوط یکدست برسید. سپس روغن، هل، گلاب و عرق بهارنارنج را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط و ٢ بار الک کنید. سپس این مواد را به مخلوط بالا

اضافه کنید و همه را خوب بهم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

خمیر کیک را در ظرف مخصوص فر که قبلا آماده کرده بودید ریخته و سپس در فر بگذارید.

زمان لازم براى پخت این کیک ٣۵ تا ۴٠ دقیقه است. در این زمان کیک باید پف کرده و نرم باشد و روی آن کاملا

طلایى رنگ شده باشد. براى اطمینان از پخت، یک چنگال به آن بزنید، اگر چیزى از مواد به چنگال نچسبید، یعنى کیک آماده است.

کیک را از فر که بیرون آوردید، ١۵ دقیقه زمان

دهید تا سرد شود، سپس قالب را برگردانید، در هر ظرفى که دوست دارید بگذارید واجازه دهید کاملا سرد شود.

طرز تهیه شهد زعفران

پودر شکر را با زعفران خوب ترکیب کرده و سپس شیر  اضافه کنید. اگر خیلی غلیظ بود میتوانید یک قاشق دیگر شیر اضافه کنید.

در مرحله آخر وقتى که کیک سرد شد، ابتدا شهد زعفران را روى شیارهاى آن بریزید و در انتها روی کیک را با پسته خرد شده و گلبرگهای گل سرخ تزیین کنید.

Persian-Love-Cake-4-medium-banooyeshahr-.jpg

کیک عشق ایرانی به سادگى میتواند یک عصرانه ساده و یا یک دسر خوشمزه باشد، سرو کیک را همراه با چای یا قهوه را فراموش نکنید.

Persian-Love-Cake-5-medium-banooyeshahr-.jpg

مطلب را به اشتراک بگذارید

solmaz-150x150.jpeg

سولماز هومن زاده

مادر، همسر، معمار، طراح داخلى و مؤلف (مؤسس) صفحه ى "mi.and.ardi" در اينستاگرام هستم. اين صفحه مجموعه اى است از تجربيات و مطالعات روزانه ى من در زمينه ى مادر و كودك. سوژه ى مقالاتم در بانوى شهر چكيده اى از علائق من به طراحى داخلى و پرورش كودك در فرهنگ ها و مليت هاى مختلف است.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر