ما اغلب بعد از پیشغذاهای سبک و مختلف، غذای اصلی را سرو میکنیم. پلو، خورشتهای اصیل و خوراکهای مجلسی در سفرههای ما جای مهمی دارد.
خوردن یک تکه کیک خوشمزه یا کرم کارامل بعد از غذا بسیاری از ما را خوشحال میکند. اگرچه اغلب دسرهای محبوب مردم در سراسر جهان خیلی شیرین، چرب و پرکالری هستند اما در این بخش سعی کردهایم دسرهای متنوعی را برای تمام افراد و با توجه به وضعیت سلامت آنها آموزش دهیم.
در کشورهای مختلف انواعی از غذاهای خاص، سبک و خوشمزه را به عنوان پیشغذا سرو میکنند. مصرف این خوراکها قبل از غذای اصلی اشتهای فرد را برانگیخته و برای غذای اصلی آماده میکند. در این بخش انواع استارتر یا پیشغذا از کشورهای مختلف جهان را به شما آموزش میدهیم.