موضوعات وبسایت : اجتماعی خانواده

متخصص بیماریهای پوستی دستگاه تناسلی مردان

متخصص بیماریهای پوستی دستگاه تناسلی مردان

نویسنده : نادر | زمان انتشار : 25 دی 1399 ساعت 15:58

drnilforoushzadeh12070600368325.jpgدکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drnilforoushzadeh.ir
آدرس مطب : تهران ، بلوار آفریقا ، نرسیده به تقاطع میرداماد ، پلاک 67 ، کلینیک جردن تلفن مطب :

88886501 - 021

بیماریهای پوستی از جمله بیماریهایی هستند که افراد بسیاری از آنها رنج میبرند؛ از انواع جوشهای صورت گرفته تا تبخال و زگیل. اما بعضی از بیماریهای پوستی نهفتهاند و برای همین کمتر کسی به فکر درمان آنها میافتد؛ مانند بیماریهای پوستی ناحیه تناسلی. بسیاری از خانمها و آقایانی که زندگی زناشویی دارند ، چندان با این نوع بیماریها و درمان آنها آشنا نیستند و به همین دلیل ممکن است در درازمدت به مشکلاتی برخورد کنند.

دلیل بروز برخی بیماریهای پوستی در ناحیه تناسلی چیست ؟ بیماریهای پوستی در ناحیه تناسلی بهدلیل ویژگیهای آناتومیک بدن بهوجود میآیند و معمولا هم بهدلیل رابطه زناشویی در زنها ومردها ایجاد میشوند. بیشتر آنها هم قابلانتقال و عفونی هستند.

مثلا کدام بیماری ؟ مثلا زگیل تناسلی که منشاء آن یک ویروس است که از طریق رابطه زناشویی منتقل میشود و بهصورت برجستگی ناحیه تناسلی خود را نشان میدهد. ممکن است در ابتدا این زگیلها کوچک باشند و برای همین هم فرد در پی درمان آنها نباشد اما به مرور زمان بزرگتر خواهند شد.

درمان آن به چه صورت است ؟ این نوع زگیلها معمولا درمان دارویی ندارند اما میتوان آنها را تخریب کرد یا با ترکیبهای موضعی آنها را از بین برد. البته واکسنهایی نیز وارد بازار شده است که میتوان برای پیشگیری از این بیماری از آنها استفاده کرد.

این بیماری برای خانمها خطرناکتر است یا آقایان ؟ معمولا خطرش برای خانمها بیشتر است چون ممکن است باعث ابتلا به سرطان دهانه رحم شود اما هر دو جنس به هر حال باید از رفتارهای پرخطر جنسی و حفاظت نشده خودداری کنند.

آیا تبخال تناسلی هم جزو بیماریهای تناسلی در خانمها و آقایان است ؟ بله، تبخال تناسلی هم یک عفونت ویروسی است و خیلی راحت منتقل میشود. این بیماری معمولا به صورت زخم اولیه موضعی با تمایل به بهبود و عود مجدد موضعی تظاهر میکند. در خانمها محل ابتدایی ظاهر شدن ضایعات، واژن و دهانه رحم است و پس از عود، زخمها در واژن، پوست اطراف مقعد، پاها و باسن ایجاد میشود. در مردان آلت تناسلی یا ناحیه شرمگاهی محل بروز زخمهای تبخال تناسلی است. تبخال تناسلی ممکن است در سایر نقاط دستگاه تناسلی، اطراف مقعد و دهان زن و مرد، با توجه به رفتار جنسی آنها ایجاد شود.

از بیماریهای غیرآمیزشی تناسلی چه نوع بیماریهای دیگری را میتوانید مثال بزنید ؟ انواع بیماریهای قارچی. معمولا بیماریهای قارچی در نواحیای از بدن که رطوبت بالایی دارند رشد میکنند؛ مثلا در افرادی که خیلی چاق هستند، این بیماری شیوع بسیار بالایی دارد و خانمهایی که در سن باروری هستند، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری پوستی قرار دارند.

برای درمان این بیماریها چه باید کرد ؟ باید حتما بهداشت رعایت و از لباس زیرهای تمیز و نخی استفاده شود. اگر مطمئن شدید که در ناحیه تناسلی و اطراف آن مشکلی وجود دارد، حتما باید به پزشک مراجعه کنید تا تحت درمان قرار بگیرید.

معمولا چه نوع بیماری قارچیای آقایان را تهدید میکند ؟ تینه آ کروریس، یکی از شایعترین عفونتهای قارچی پوست است و بهصورت عفونت سطحی و خارش ناحیه کشاله ران و پوست خود را نشان میدهد. این بیماری بیشتر از طریق استفاده از حولههای آلوده و مشترک و ملحفهها یا از سایر مناطق آلوده بدن مانند ناخن دست و پا به کشاله ران منتقل میشود. چاقی و پوشیدن لباسهای زیر تنگ یا خیس از عوامل مستعدکننده این نوع عفونت هستند و معمولا هم شیوع این بیماری در آقایان3 برابر خانمهاست.

آیا این بیماری پوستی علامت خاصی دارد ؟ معمولا عفونت قارچی کشاله ران بهصورت ضایعات قرمز و متقارن، درد و طرف کشاله ران و التهاب در این قسمت از بدن خودنمایی میکند. این درد میتواند به سمت پایین شکم و بخش داخلی ران گسترش پیدا کند. در موارد حاد این ضایعات خیس و همراه با ترشح هستند و در موارد مزمن خشک و تیرهتر و با پوستههای کمترند.

این نوع بیماریها با تغذیه و روشهای غذایی مناسب تا چه حد قابل درمان هستند ؟ متاسفانه خیلی با روشهای غذایی نمیتوان این نوع بیماریها درمان کرد. درست است که کارکرد سیستم ایمنی بدن با تغذیه خوب ارتباط دارد اما تغذیه در بهبود بعضی از بیماریهای پوستی خیلی موثر نیست. فقط میتوانم پیشنهاد کنم که برای پیشگیری و حتی درمان این نوع بیماریهای پوستی، تا جایی که میتوانید از رفتارهای پر خطر جنسی خودداری کنید.

آیا سرطان بیضه را نیز میتوان جزو این بیماریها طبقهبندی کرد ؟ نه، سرطان بیضه منشا عفونی ندارد و شیوع زیادی هم ندارد ولی بیماری مهمی است كه یك راه تشخیص ساده دارد. همانگونه که برای تشخیص زودرس سرطان پستان به خانمها توصیه میكنند كه پستانها را خودشان مرتب معاینه كنند، به آقایان هم توصیه میشود اگر هر تغییر و نامنظمی در بیضهشان دیدند، فورا به پزشك مراجعه كنند تا اگر مشکلی بود، سریع تحت درمان قرار بگیرند.

برای اینکه آقایان کمتر دچار بیماریهای پوستی در ناحیه تناسلی شوند، چه راهکاری را پیشنهاد میکنید ؟ باید نکات بهداشتی را رعایت و حتما از کاندوم استفاده کنند. سعی کنند از نظر جسمی فعال باشند چون فعالیت جسمی مناسب مانند ورزش تا حد زیادی خطر ابتلا به اختلالات نعوظ را کاهش میدهد و از کشیدن و مصرف سیگار و الکل خودداری کنند و مواظب سلامت روان خود نیز باشند.

زخمهای ناحیه تناسلی را جدی بگیرید معمولا زخم و التهاب پوست در ناحیه تناسلی جزو بیماریهای پوستی و اغلب ناشی از بیماریهای مقاربتی است و بین زنها و مردها مشترک است. بیماریهای مقاربتی که میتوانند علائم التهاب و زخم در پوست ناحیه تناسلی دهند ، متعدد هستند ولی بیماریهای سوزاک و تبخال ناحیه تناسلی و سیفیلیس شایعترند. سیفیلیس از یک زخم در ناحیه تناسلی شروع میشود که به صورت برجسته روی سطح پوست خودنمایی میکند و قابللمس است. اگر این زخم درمان نشود، سیستم عصبی را دربرمیگیرد. این بیماری بین زن و مرد مشترک است و اگر درمان نشود به همسر هم منتقل میشود.

از دیگر بیماریهای پوستی تناسلی میتوان به تبخالهای تناسلی اشاره کرد که بهصورت تاول ایجاد و منتشر میشوند و بسیار هم دردناک هستند. عامل آن، ویروس است. این بیماری معمولا زود به زود عود میکند و بسیاری از افراد ممکن است دچار آن باشند به همین دلیل توصیه میشود خانمهایی که در 3 ماه آخر بارداری به سر میبرند، اگر همسرشان دچار این بیماری است، از برقراری رابطه زناشویی با او خودداری کنند چون ممکن است این بیماری به جنین نیز منتقل شود. برای درمان تبخال تناسلی داروهای خاصی وجود دارد اما چون یک بیماری ویروسی است، درمان قطعیای ندارد. بهترین راه برای پیشگیری از این نوع بیماریها استفاده از کاندوم است که آن هم پیشگیری قطعی محسوب نمیشود.
نقل از هفته نامه سلامت شماره 543


pezeshkonline210109155641.jpg

آیا تزریق چربی زیر چشم دائمی است؟

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

topPages.png

آیا داروهای اعصاب و روان اعتیاد آور هستند ؟

[ 1395-08-09 ]دکتر رضا لقایی پور [ متخصص اعصاب و روان ]

توده های چربی زیر پوست

[ 1393-01-09 ]دکتر علیرضا مقتدری [ فلوشیپ اینترونشنال درد ]

عملکرد پروتئین وی در ورزشکاران فسمت 2

[ 1397-05-04 ]شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

توانبخشی بعد از ترميم ليگامان متقاطع قدامی

[ 1392-09-16 ]دکتر علیرضا مقتدری [ فلوشیپ اینترونشنال درد ]

آیا ورزش در حال سرماخوردگی یا تب مجاز است ؟

[ 1395-10-01 ]شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

پانکراتیت مزمن

[ 1391-05-08 ]دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی و لاپاروسکوپی ]

ناراحتی های گوارشی و بارداری

[ 1393-11-15 ]شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

نقش چسب زدن در جلوگیری از افتادگی نوک بینی

[ 1397-12-14 ]دکتر مسعود جعفری پور [ فلوشیپ فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت ]

ارتباط تنبلی تخمدان با جوش صورت

[ 1398-06-04 ]دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

newPages.png

آنچه درباره چرخه پاسخ جنسی مردان باید بدانید

[ 1399-10-21 ]دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]

مقایسه دو روش میکرونیدلینگ و آر اف فرکشنال

[ 1399-10-21 ]کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

مهمترین نکات تزریق ژل لب

[ 1399-10-21 ]دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

معرفی تنگی کانال نخاعی قفسه سینه ای یا توراسیک

[ 1399-10-21 ]دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

علت و درمان غیر جراحی بی ثباتی و خالی کردن زانو چیست؟

[ 1399-10-21 ]دکتر مهدی مؤیدفر [ فوق تخصص جراحی زانو ]

درمان کلوئید یا گوشت اضافه چگونه انجام می‌شود؟

[ 1399-10-21 ]دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

رژیم مبتلایان به زخم معده - دلایل، علائم و درمان ها (قسمت اول)

[ 1399-10-21 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

ماندگاری تزریق ژل چقدر است؟

[ 1399-10-21 ]دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]

مهمترین علل ریزش مو در مردان و درمان آن

[ 1399-10-21 ]دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

برای گودی زیر چشم ژل بهتر است یا چربی؟

[ 1399-10-20 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

ماندگاری تزریق چربی به چه عواملی بستگی دارد؟

[ 1399-10-18 ]دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پارگی تاندونهای شانه چیست و چطور آن را تشخیص داده درمان کنیم؟

[ 1399-10-18 ]دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

در مورد بوتاکس بیشتر بدانید

[ 1399-10-18 ]دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

پاسخ به سؤالات آی یو دی(1)

[ 1399-10-18 ]دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تغذیه و تاثیر آن در پیشگیری از سرطان

[ 1399-10-18 ]شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

تفاوت مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ در چیست؟

[ 1399-10-17 ]دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

روشهای درمان اسکار آکنه

[ 1399-10-17 ]دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]

آیا تزریق چربی زیر چشم دائمی است؟

[ 1399-10-17 ]دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

رفع افتادگی بینی با تزریق ژل

[ 1399-10-17 ]کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

دارچین برای لاغری، آیا لاغری با دارچین حقیقت دارد؟ (قسمت چهارم)

[ 1399-10-17 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آیا کرونا باعث کم شنوایی می شود؟

[ 1399-10-17 ]دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لیزر فرکشنال درمانی مناسب برای جای جوش صورت

[ 1399-10-16 ]دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر